• Lorem ipsum

Espresso Martini

28 Oct 2021

Methode: Shaken

Ingrediënten 
30ml Absolut Vodka
30ml Galliano
30ml Espresso
Garnering: 3 koffiebonen
 
 
Spullen

 

Cocktailstap

  1. Zet een kopje espresso.
  2. Giet met een barmaatje de 30ml Espresso in het kleine deel van de shaker, vul het grote deel met ijsblokjes. 
  3. Voeg met de jigger ook de 30ml Gallinao en 30ml Vodka toe aan de Espresso.
  4. Doe de cocktailshaker dicht en shake stevig voor ongeveer 15 seconden.
  5. Houdt het grote deel van de shaker onder en geef een klap op de zijkant van de shaker om deze te openen.
  6. Zet de hawthorn strainer op het grote deel van de shaker en schenk zonder het ijs de drank uit. Doe dit in het Coupe glas.
  7. Leg bovenop de cocktail 3 koffiebonen als garnering.
  8. Voor het oog kunnen er wat extra koffiebonen om het glas neergelegd worden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »